פענוח צילןפ ע"ש

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/02/2012 | 21:27 | מאת: כוכבית

שלום רב, אני בת 45 נשלחתי לעשות צילום עמוד שידרה וזאת עקב כאבים עזים בגב העליון עם הקרנה לבתי השחי ולחזה הקדמי עד אפילו לקיבה. עשיתי בירור קרדיולוגי והכל תקין תודה לאל מבקשת לקבל פענוח של התשובה שהתקבלה מהצילום. בתודה מראש מבנה גרמי תקין של החוליות, גובהן וצורתן של החוליות שמורים הרווחים הבין חולייתים שמורים זקיפות יתר בע"ש צווארי צילום ע"ש מותני: לומבוליזציה S1 סקוליוזה קלה קמורה שמאלה בע"ש מותני ספינה ביפידה בחוליה S1 מרווחים הבין-חולייתיים אינם צרים. בתודה מראש על פענוח הצילום.

29/02/2012 | 22:11 | מאת: ליאור מרום

כוכבית שלום, איני יכול לחוות דעתי מבלי לראות את הצילום, אך לפי הציטוט- הצילום תקין .

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה