גב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

16/02/2012 | 12:25 | מאת: אביבית פנחס

שלום לפני כשנה עברתי ניתוח בעמוד שידרה תחתון מיזה כשבועיים החמרה בהליכה ואיבדתי תחושה בכך רגל ימין הופנתי ל mri: מודגם דיסק במרווח T8-T9 יותר לחץ קדמי על שק הדורלי התעלה מאוד מורחב מגובה L3-L4 בעמוד שידרה מודגמת האדרה סביב הקולקציה אשר אחורית לתעלה והקולקציה תת עורית . מודגמת האדרה פסית המתמשכת בתעלה אחורית S1-S2. מה זה אומר תעלה רחבה וקולקציה תודה על תשובתך!

אביבית שלום, קולקציה- הכוונה לכמות חומר\נוזל שנאספה שם, במקרה שלך -יכול להיות נוזל שדרה שדלף או זיהום.

17/02/2012 | 11:40 | מאת: אביבית פנחס

תודה על תשובתך האם הדליפה של הנוזל יכולה לגרום לנזק? וכאבים?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה