רדיקולופטיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

12/02/2012 | 10:21 | מאת: שושי

בחודש דצמבר 2010 ניפגעתי בעבודה, בבדיקת mri נמצא כי ישנו בלט דיסק קל L4-L5 L5-S1 בבדיקת EMG אובחנה רדיקולופטיה של L4-5' L5-S1 , אני הרגשתי בחודשים הראשונים הירדמות ברגל ימין והיום אני מרגישה גם הירדמות ביד ימין וכובד במצב של חוסר תנועה בדרך כלל, שאלתי היא מה ממצאים אלו אומרים ?

הממצאים האלו אומרים שיש ממצא. עליך להבדק אצל מנתח עמוד שדרה, ולאחר הבדיקה שלך, יחד עם הממצאים יהיה אפשרי להסביר את משמעותם. ממצאי יד לא קשור למצאי רגל.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה