היצרות בחוליות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

09/02/2012 | 08:58 | מאת: peri

אני בת 34 עד לפני כחודשיים הייתי בריאה לחלוטין ולא התייחסתי לכל מיני תופעות שהגוף שלי עבר התעוררתי רק כנוצרו לי כרישי דם ברגל שמאל לאורך כל הרגל התחלתי במסע של בדיקות רפואיות בתחום הראומטולוגי שאת האחרונה בהם אבקש ממך לעזור לי לפענח הידיים שלי נרדמות באופן קבוע גם מתוך שינה ויש לי כל הזמן כאבים בגב אמצעי +תחתון עכעת עברתי צילום עמוד שידרה צווארי עד 2 מבטים ובפענוח יצא היצרוותך הרווח בין חוליות C4-C6 בנוסף המבנה גרמי של החוליות שמור מה הפתרון לתופעת ההרדמות ולמי אני יכולה לפנות ? אנא תשובתך?

פרי שלום, עליך לפנות למנתח אמוד שדרה ליעוץ פורמלי עם בדיקה כולל הדמיה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה