תשובת בדיקת ct מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

30/01/2012 | 21:22 | מאת: אלי

להל"ן תושבת בדיקת הC.T מירווח L1-2 תקין מירווח L2-3 בלט דיסקאלי היקפי מעט לוחץ על השק השורש בגדר הנורמה חוסר חיבור בזיז מפרקי עליון ב L2 U ו L3 בכל צד מירווח L3-4 : בלט היקפי לוחץ מעט על השק מירווח L4-5 : בלט דיסק אחורי נושק לשק שורש בגדר הנורמה L5-S1 : בגדר הנורמה שאלה מה זה חיבור בזיז ?? ואם יש לזה קשר לבריחת שתן ולכאבים ונימול ברדל שמאל וכאבים בגב תחתון . ואם יש טיפול לזה ?

אלי שלום, לא אוכל להתיחס לשאלותיך ברצינות מבלי לראות בעצמי את הבדיקה, ולבדוק אותך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה