אשמח אם תפנה אותי אליך אני עובד עיצות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/01/2012 | 23:04 | מאת: ערן

שלום לך רופא יקר מקווה שתמליץ למי לפנות עשיתי השבוע CT עמוד שדירה ומקווה לתוצאות תוך שבוע ...בבדיקה רגישות וכאבים במישוש שרירי גב תחתון ספאזם שרירי גב תחתון ...קיבלתי 2 כדורים ביום של קטפלאם שעזרו בשבוע בראשון והפסיקו להשפיע....כאבי גב חזקים בעיקר במרכז הגב הכאב מתפשט לכול הגב דקירות באיזור הפגוע בחוליות D4ו D5 עם שנויים ניווניים. לאחר מגע או מאמץ ובכלל אחרי 6 שעות שהייה בעבודת קופאי במכולת 2.באגן בצד ימין כאבים חדים ומציקים לאורך שבועות שבאים וחולפים. בכול תנועה חדה תחושת סכין או דקירה 3.כאבי ראש קשים בעיקר בלילה ובחצי ראש בצד שמאל עם רוק סמיך ובחילות 4.לפני כשנתיים היתי אצל נוירולוג בברור על כאבי הראש הוא אמר שאם זה ימשיך אני יחזור ולא חזרתי כי אין לי עיניין בתרופות ואני מנוסה שהם לא עוזרות ניסיתי את רוב התרופות הפופולריות וברובם הם עשו נזק 5.לפני כשנה היתי שוב עם כאבים בגב תחתון בלתי ניסבלים במיון נבדקתי והרופאים שלחו אותי לאורטופד שלא מצא כלום 6.לפני חצי שנה שוב היתי במיון עם כאבי גב ואגן עשו לי סי טי ההשערה היתה אבנים . לא נמצאו אבנים בכליות 7.במקלחת מקבל סחרחורות וניתוק של שניה שהראש נופל לי במגע של מים חמים על הראש מתקלח בישיבה על כיסא8.תכופות ארוכות ישבתי בבית כשאני סובל נפשית ופיזית מכאבים וחרדות שמה ימצאו לי משהו חמור 9.לפני כשלוש שנים כ8 חודשים התקפי חרדה חזקים מאוד חזרתי בתשובה בצורה מאוד קיצונית 10.בעיית אין אונות. ומצב רוח ירוד. חוסר תאבון רוב הזמן .ואכילה לא מתוך הנאה.חוסר נינוחות בשעות שאני בעסק .עד לפני שנתיים עבדתי 12 שעות ביום בקיץ כבר שנתיים שאני עובד 5 שעות ביום ואשתי מחזיקה תעסק 11.כ 18 שעות ביממה במיטה לאור כול הבעיות שהזכרתי וישן על מיטה אורטופדית 12.בריחת צואה ושתן אינטנסיבית.רעש של חיכוח עצמות בפעולות פשוטות של הצוואר13.אצבע אמצעית ביד צד שמאל כואבת מאוד בכול תנועה שגרתית.14 הרדמות שתי כפות הידיים במנוחה בשכיבה..יש לי המלצה מפסיכיטר לקנביס רפואי..מה אתה ממליץ לי לעשות?????

27/01/2012 | 13:42 | מאת: ערן

שכחתי לציין אני בן 39 נשוי ואב ל2 בנות

29/01/2012 | 22:32 | מאת: ערן

באמת דוקטור שזה ממש מעליב.. אני לא מבין למה אתה לא מגיב לשאלתי

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה