כאב קרסול וירך ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/01/2012 | 19:24 | מאת: אלי

שלום דוקטור, הנני למרחקים ולאחרונה התחלתי לסבול מכאבים ברגל ובעיקר בקרסול החיצוני(כשאני מניח אצבע עליו אני מרגיש אותו חורק). הרופא חושד בגו ועשיתי בדיקות CT ואלו התוצאות: שחזורים מולטי פלנריים : מודגם ישור של הלורדוזיס המותנית . ישנה היצרות בינחולייתי L5-S1 ש, אר המרווחים יחסית שמורים . -L1 2: אין עדות לבלט דיסק. מודגם רוחב תקין של תעלת השדרה והנקבים הבינחוליתיים. -L2 3: אין עדות לבלט דיסק. מודגם רוחב תקין של תעלת השדרה והנקבים הבינחוליתיים . -L3 4: קיים בלט היקפי מרכזי בינוני עם לחץ קל על השק. מודגם רוחב תקין של תעלת השדרה והנקבים הבינחוליתיים . -L4 5: קיים בלט היקפי מרכזי עם לחץ על השק. מודגם רוחב תקין של תעלת השדרה והנקבים הבינחוליתיים . L5-S1: קיים בלט היקפי מרכזי עם לחץ מרכזי קל על השק ללא עדות ללחץ שורשי. מודגם רוחב תקין של תעלת השדרה והנקבים הבינחוליתיים אתה חושב שיש קשר?? המון תודה

אלי שלום, לפי הדווח - אין שום חריג בבדיקת ה CT שלך מבחינת עמו"ש.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה