ניתוח אנדוסקופי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

25/01/2012 | 23:11 | מאת: יעקב

שלום כבוד הרופא! יש לי הצרות שידרתית קשה בע"ש מותני. מישהוא המליץ במקום ניתוח ע"ש רגיל. זהוא בהרבה יותר קל מכל הבחינות. הכונה לניתוח אנדוסקופי בעזרת סיב אופטי. השאלה היא האם יפסיקו:א.הנימול ב. "הרדמת" ב-2 הרגליים שמחלישה מעט את הרגליים (לאחר EMG) ג.כאבים לאחר הליכה. מדובר על המנתח דוידוביץ שלמה שהוא היחידי בארץ שעושה ניתוח כזה.

יעקב שלום, על מנת לענות על שאלה כזו צריך לראות את ה MRI שלך. ד"ר דוידוביץ אינו היחיד שעושה את זה... עם כל הכבוד, יש עוד כמה אחרים.....

26/01/2012 | 07:30 | מאת: יעקב

שלום! יש לי רק CT ,מכיון שאני קלסטרופובי ולא הסתדר עם ה MRI .תעזור לי מה אין אופציות אחרות במקום MRI ? מה אנחנו ב-2012 ואין תשובה לא לנוירולוג שהייתי ולא לרופאה הכללית אז מי נישאר?

06/02/2012 | 13:02 | מאת: יעל

מי עוד עושה ניתוחים אינדסקופי חוץ מדוידוביץ?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה