גב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

22/01/2012 | 14:49 | מאת: סתיו פישמן

לפני כחצי שנה ניתוח עמוד שדרה סובלת כרגע מכאבים חזקים באזור הניתוj עשיתי mri י יש לציין כי בבדיקה זו לא ניראה קשר ודאי בין שתי הקולקציות מצב לאחר ניתוח כמפורט עמדת החוט כמתואר מתאימה לחוט מעוגן . הלימפומה האחורית קטנה לעומת בדיקה קודמת והפעם ניראת רקמה עוברת האדרה בסמוך לחלקו התחתון של החוט, יתכן עקב הניתוח. קולקציה ברקמות הרכות וכן בתעלה הגרמית בחלקה התחתון כמפורט, יכולה להתאים לפסוידומנינגוצל הידוע, לקורלציה קלינית . מה זה אומר יש בעיה עם נוזל השדרה בגלל זה הכאבים בגב ובראש אודה לכם על תשובה

סתיו שלום, היות ומדובר ככל הנראה על סיבוך לאחר ניתוח, לא ניתן להתיחס לכך ברצינות בפורום זה. אצטרך לראות ולבדוק בעצמי את ההדמיה כדי לחוות את דעתי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה