בלט דיסק וצריבת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

17/01/2012 | 15:19 | מאת: ארז

שלום. לפי CT, יש לי בלט דיסק L5-S1, ועוד בלט קטן ב L4-L5. ניסיתי (ועדיין עושה) פיזיוטרפיה, שחייה ודיקור סיני - לא עוזר. כרגע אני לוקח XEFO פעם בשבוע להקלת הכאב. האורטופד אמר לי לחשוב על צריבת דיסק. האם יש סיכונים לפרוצדורה שכזו? האם היא יכולה להחמיר את המצב? או לכל היותר לא לעזור? במידה והיא עוזרת - האם יש ריפוי מוחלט? האם יש טעם לנסות כירופרקטיקה? תודה רבה ארז

ארז שלום, צריבת דיסק נקבעת רק על סמך MRI בנוגע לשאר שאלותיך- הכל תלוי בהדמיה שתעשה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה