כאבים איומים בגב וברגליים מה יכול לעזור חוץ מתרופות קיבלתי פרקוסט ומה התוצאות...

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

21/04/2024 | 03:18 | מאת: אורטל

ממצאים: מודגמת לומבריזציה חלקית של 1S. לורדוזיס לומברי שמור. הנמכה קלה של הדיסק של 1S5-L. ללא עדות לתמט או תזוזה. רקמות רכות פאראוורטברליות תקינות. בהסתכלות על המרווחים הדיסקליים: .תקינים L3-L4 עד T12-L1 בגובה בגובה 5L4-L - בלט דיסק דיפוזי ועיבוי ליגמנטום פלבום שגורמים להיצרות קלה מרכזית. בגובה 1S5-L - בלט דיסק דיפוזי, עיבוי ליגמנטום פלבום ופסטים היפרטרופיים שגורמים להיצרות קלה מרכזית ונוירו-פורמינלית קלה יותר מימין. לסיכום: שינויים ניווניים קלים כמתואר

לא קשור לעמ,ש.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה