המלצה למנתח להסרת גידול בעמוד שדרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

12/01/2012 | 22:47 | מאת: ד

שלום רב, אבקש את המלצתכם למנתח עבור ניתוח להסרת גידול ממאיר בעמוד שדרה. אבי כבן 60 צריך לעבור את הניתוח בחוליה L2 הכולל את הסרת החוליה וקיבוע. האם תוכלו להמליץ לי על הרופאים המומחים לכך? תודה רבה ובריאות לכולם

13/01/2012 | 09:36 | מאת: חיים משה

סליחה, אבל נראה לי שאת/אתה חסר טקט לשאול שאלה כזו שני מנתחי עמוד שדרה בכירים....

13/01/2012 | 10:22 | מאת: ד

שלום, לעניות דעתי ישנם הבדלים מזעריים בין מנתחים שקשה לנו להבין אותם. למיטב הבנתי מרופא בכיר אחר יש מנתח אורתופד עמ"ש ויש מנתח נוירוכירורג ויש שילוב של שניהם. בנוסף, יש הבדל אם מדובר בניתוח להסרת גידול סרטני מחוליה בעמ"ש שכולל את הסרת החוליה וקיבוע.

18/01/2012 | 12:59 | מאת: גבי

אני ממליץ על ד"ר נחשון קלונר מבית חולים תל השומר מומחה לגידולים בעמוד השדרה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה