המשך - הפנייה ל CT

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

12/01/2012 | 07:53 | מאת: מיכל

לד"ר מרום שלום פעלתי כפי שיעצת לי ופניתי לרופאת המשפחה שלי על מנת שתפנה אותי לצילום CT אולם רופאת המשפחה שלי - ד"ר דקל סלביה טוענת שאין היא יכולה להפנות אותי ללא המלצה מאורטופד. היא מוכנה לקבל טלפון או המלצה בפקס ממך. טלפון:04-8331650 פקס: 04-8334484 תודה רבה מראש מיכל

מיכל שלום, הלוא CT כבר עשית.....

13/01/2012 | 11:57 | מאת: מיכל (ס.)

לד"ר מרום שלום אני אמורה להגיע אליך ב 15.2.2012 ואין לי צילומי CT !! בהתכתבות איתך הבנתי שאין לי מה להגיע ללא צילומי CT הצילומים היחידים שעשו לי בעבר הם צילומי רנטגן (בלבד!), שבהם לא ראו דבר. בעקבות זאת פניתי לרופאת המשפחה שלי כפי שכתבתי לך (ראה תחילת התכתבות) אני מרגישה כמו כדור שמעבירים אותו מיד ליד מה עלי לעשות? תודה רבה ושבת שלום מיכל ס.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה