מה זה אומר? ומה האופציות שלי?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/03/2024 | 18:18 | מאת: C.Tעמוד שידרה

EGA_MESSAGE_TEXT--- סיבת ההפניה: קיימת הפניה ממוחשבת / סרוקה בוצע: ט.מ. CT עמוד שדרה צווארי בתאריך 15:21 21/03/2024 מ.ג: 1285008084873 מבצע: יעקב חן; ט.מ. CT עמוד שדרה צוארי; ממצאים: להלן ממצאי סריקה טומוגרפית ממוחשבת של ע"ש צווארי הסריקה בוצעה בחתכים אקסאליים עם שחזור סגיטלי (משמאל לימין). בוצעה השוואה לבדיקת CT עמ"ש צווארי מ 01.03.2017 ולMRI עמ"ש צווארי מ 28.02.2021 מצב לאחר ACDF בגובה 4-7C המעבר הקרניו-צרביקלי שמור. : C2- C3 סריקה בלט דיסק היקפי משיק לשק הדורלי . ארטרופתיה פאצטלית גורמת להיצרות פורמינלית קלה דו"צ , יותר מימין : C 3 – C 4 סריקת ספונדילוליסטזיס דרגה 1 ללא ליזיס . ללא היצרות של תעלת השדרה . ארטרופתיה אונקוורטבלרית ופאצטלית גורמת להיצרות פורמינלית קשה דו"צ . : C4- C5 סריקת אוסטאופיטים אחוריים גורמים להיצרות בינונית עד קשה של תעלת השדרה . ארטרופתיה אונקוורובטרלית מימין . ללא היצרות משמעותית של פורמינות נוירונליות : C5- C6 סריקת אוסטאופיטים אחוריים גורמים להיצרות בינונית עד קשה של תעלת השדרה. ארטרופתיה אונקוורטבלרית ופאצטלית גורמת להיצרות פורמינלית קשה דו"צ . : C6- C7 סריקת *מידע חסוי אישי* עמוד 1 מתוך 2 *העתק תוצאות מידע דימותי – המסמך מכיל מידע מוגן ע"פ חוק הגנת הפרטיות התשמ"א 1981* נבדק: גליה גלי דוכן ת"ז: 2892707-7 ת. ביצוע: 21/03/2024 תאריך לידה: 04/12/1971 גיל: 52 שנים ת. פיענוח: 26/03/2024 מוסד מפנה: מחוז שרון - שומרון, (120000) מין: נקבה ת. הדפסה: 26/03/2024 גורם מפנה: מרפאה שועלי, (121100) רופא מפנה: יעל נתיב אלוני, (147941) בדיקה: ט.מ. CT עמוד שדרה צווארי ---START_OF_MEGA_MESSAGE_TEXT--- סיבת ההפניה: קיימת הפניה ממוחשבת / סרוקה בוצע: ט.מ. CT עמוד שדרה צווארי בתאריך 15:21 21/03/2024 מ.ג: 1285008084873 מבצע: יעקב חן; ט.מ. CT עמוד שדרה צוארי; ממצאים: להלן ממצאי סריקה טומוגרפית ממוחשבת של ע"ש צווארי הסריקה בוצעה בחתכים אקסאליים עם שחזור סגיטלי (משמאל לימין). בוצעה השוואה לבדיקת CT עמ"ש צווארי מ 01.03.2017 ולMRI עמ"ש צווארי מ 28.02.2021 מצב לאחר ACDF בגובה 4-7C המעבר הקרניו-צרביקלי שמור. : C2- C3 סריקה בלט דיסק היקפי משיק לשק הדורלי . ארטרופתיה פאצטלית גורמת להיצרות פורמינלית קלה דו"צ , יותר מימין : C 3 – C 4 סריקת ספונדילוליסטזיס דרגה 1 ללא ליזיס . ללא היצרות של תעלת השדרה . ארטרופתיה אונקוורטבלרית ופאצטלית גורמת להיצרות פורמינלית קשה דו"צ . : C4- C5 סריקת אוסטאופיטים אחוריים גורמים להיצרות בינונית עד קשה של תעלת השדרה . ארטרופתיה אונקוורובטרלית מימין . ללא היצרות משמעותית של פורמינות נוירונליות : C5- C6 סריקת אוסטאופיטים אחוריים גורמים להיצרות בינונית עד קשה של תעלת השדרה. ארטרופתיה אונקוורטבלרית ופאצטלית גורמת להיצרות פורמינלית קשה דו"צ . : C6- C7 סריקת *מידע חסוי אישי* עמוד 2 מתוך 2 נבדק: גליה גלי דוכן ת"ז: 2892707-7 מ.גישה: ;1285008084873 *העתק תוצאות מידע דימותי – המסמך מכיל מידע מוגן ע"פ חוק הגנת הפרטיות התשמ"א 1981* לאל היצרות ספינלית או פורמינלית משמעותית : C7- D1 סריקת ספונדילוליסטזיס דרגה 1 ללא ליזיס . ארטרופתיה אונקוורטבלרית ופאצטלית גורמת להיצרות פורמינלית קלה מימין ובינונית משמאל סיכום: מצב לאחר ACDF בגובה 4-7C. היצרויות ספינליות ורפומינליות במספר גבהים כמתואר . ללא שינוי מהותי בהשוואה לבדיקה קודמת. מה זה אומר? ומה האופציות שלי?

האופציות הם להתיעץ עם מנתח ולא לצפות לתשובה בפורום אינטרנטי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה