כאבים חזקים בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

21/01/2024 | 18:53 | מאת: שרה

שלום רב. אני סובלת מכאבים בעצם הזנב כ3 חודשים בזמן ישיבה ויותר בזמן שאני קמה מישיבה.יש לי ארטרוזיס בירך שמאל.רופא שלח אותי לסיטי ירך.תשובה של רופא הייתה שעצם הזנב תקין וכאבים בעצם הזנב יפסקו אחרי ניתוח החלפת ירך שכאב מגיע משם.אני לא רוצה לעבור ניתוח עכשיו.יכול להיות כאב בעצם הזנב גורם לבעיות גב תחתון כי יש לי כאבים גם שם.אשמח לחוות דעת מיקצועית.תודה

חוות דעת מקצועית ניתנת לאחר בדיקה, ולא בפורום אינטרנטי. בהצלחה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה