הזרקות קולגן לטיפול בכאבי צוואר מפריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

04/01/2024 | 16:39 | מאת: יעקובי

פריצת דיסק בצוואר חוליה שנוגעת בעצב כפי שנראה ב mri אמרו לי שזריקות סטריאודים זה לא בריא כי זה עלול לגרום לסוכרת , וביררתי לגבי זריקות קולגן , האם זהו טיפול מקובל ? האם המחקר הקליני הראה יעילות של זריקות קולגן או שמדובר בעוד איזה טיפול כוסות רוח כזה שלא עוזר , במידה ועוזר יש איזה מספר אופטימלי של טיפולים ?

זה פורום ניתוחי עמ"ש

05/01/2024 | 03:06 | מאת: יעקובי

אכן , אני מדבר על הטיפולים השמרניים שאולי יכולים להחליף ניתוח או לדחות את הצורך בניתוח , ידוע לי על זריקות סטרואידים אבל מה לגבי זריקות קולגן ? למי שיש פריצת דיסק שבו העצב נוגע בחוליה

לא עוסקים בכך בפורום

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה