אחרי ניתוח קיבוע צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

02/01/2012 | 20:53 | מאת: אפרת

עברתי ניתוח קיבוע צווארי לפני 3 שנים הרופא קיבע לי את C567 לפני הניתוח היו לי כאבים זרמים והרמות של הרגליים ויד שמאל לאחר הניתוח הכאבים ממשיכים וגם אחרי הניתוח התווסף לי יד ימין עם הרדמות נימולים וקור ביד ברצוני לציין שיש לי ב- C1234 בעיה של סיבוב אני לא הבנתי את הרופא לטענתו את זה אי אפשר לתקן האם המשך הכאבים הם מהחוליות הגבוהות או הניתוח עצמו ברצוני לדעת למה ממשיכים הכאבים כמו כן יש לי בעיות בהליכה אני הולכת עם מקל כרגע ואני מעשנת קנביס רפואי אודה לך על תשובתך המהירה מה אני עושה כי נמאס כבר מהכאבים

אפרת שלום, ברור לך שלא ניתן לתת יעוץ באינטרנט, יש צורך לבוא ליעוץ פורמלי עם MRI צווארי עדכני

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה