כאבי גב עם מגבלות תנועה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

02/01/2012 | 12:09 | מאת: מיכל

שלום רב לך ד"ר מרום שמי מיכל ואני סובלת מכאבי גב כאביי הגב התחילו לפניי כשנתיים. בפעם הראשונה היה זה בפתאומיות ללא יכולת לזוז, שכן כל תזוזה ולו הקטנה ביותר היתה מלווה בכאבים עזים. לאחר יום הדבר חלף כאילו לא קרה מעולם. מאז היו לי פעמים ספורות בלבד של כאבים וקושי בתנועה שעברו לבד, מלבד פעם אחת שבה נזדקקתי לזריקות ולפיזוטרפיה לאחר מכן. נכון לעכשיו- שבוע וחצי, אני עם כאבים בגב תחתון עם עיוות של המותן בצד ימין. קשה לי לשבת, לשכב ואו לעמוד. שאלתי אליך, מה ניתן לעשות על מנת להקל על הכאבים והקושי בתנועה ? יש לציין שאני מוזמנת אליך ב- 25.2 ,אולם בינתיים אני סובלת מאוד וכן מיואשת! תודה רבה

מיכל שלום, ראשית, לראות ולהתיעץ עם רופא משפחה על מנת לתת כדורים נוגדי כאב. הוא יכול לנהל את המשך הברור שכן אלי מיותר להגיע ללא CT עמ"ש מתני.

02/01/2012 | 16:00 | מאת: מיכל

ראשית, תודה רבה לתגובתך המהירה! אולם, בעבר כבר ראיתי אורטופדים שהתמחותם לא היתה עמוד שדרה והם טענו שעלי לראות מומחה עמוד שדרה. כמו כן, עשו לי צילום גב שכמובן לא הראה דבר. האם יש אפשרות לקבל הפנייה ל CT לפני התור שלי 15.2 תודה רבה לך

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה