אחרי ניתוח דיסק צווארי c6-7 בגישה קדמית

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

27/11/2023 | 22:59 | מאת: שרון

אני שבועיים אחרי ניתוח צווארי, כרתו את הדיסק שלחץ על חוטמהשדרה ועל עצב יד שמאל. אני עדיין עם צווארון קשיח, אבל הכאבים לא נעלמו עדיין ביד שמאל ובאצבע שמצביעה שממש שורפת. מה יכולות להיות הסיבות ? האם זה טבעי? אני ללא משככי כאבים , הכאבים כמובן לא כמו לפי הניתוח אבל עדיין יש במרפק, באצבעות לפעמים וגם בגב היד. המון תודה

לפנות למנתח, לא לנחש.

28/11/2023 | 10:52 | מאת: שרון

כמובן שפניתי אליו והוא אמר שזה לא אמור להיות כך ושנעשה mri חוזר , עם זאת הניתוח עבר חלק גם את זה ציין.. ואולי הדלקת בעצב עדיין לא עברה. עם זאת אשמח לשמוע מנסיון שלך מה דעתך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה