MRI האם מצריך ניתוח ?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

20/11/2023 | 17:53 | מאת: Orianlevi

ב- C2-3 בלט דיסק מרכזי מתון ואין לחץ על חוט ב- C3-4 – בלט\בקע דיסקלי מרכזי וצדדי ימני, משיק לקדמת החוט, נקבים חופשיים, פסטות שמורות ב-C4-5 – בקע דיסקלי מרכזי עם לחץ על השק ואימפרסיה על החוט, הצרות נקב ימני, השמאלי חופשי, פסטות שמורות ב- C5-6 בלט דיסק מרכזי מתון ואין לחץ על חוט השדרה או היצרות של הנוירופוראמינות. ב- C6-7 בלט\בקע דיסק מרכזי , לחץ על השק ללא מגע בחוט, נקבים חופשיים, פסטות שמורות ציסטה פרינוירלית קטנה בשולי נקב שמאל רוחב התעלה בגבול תחתון של נורנה

לא נתנו תשובות לשאלות מסוג כזה

20/11/2023 | 19:27 | מאת: Orianlevi

אני עוברת פיזיותרפיה אבל אין שיפור ואני מרגישה ביומיים האחרונים חולשה בידיים 1. האם זה תקין שאני ארגיש ככה בהתאם לmri? 2. אשמח לדעת האם אתה מקבל מטופלים דרך כללית?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה