המשך הדיון בעמוד הזה והעברת הודעה אחרונה כדי לקבל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

29/12/2011 | 18:42 | מאת: שירה

תגובה.(אני פשוט נואשת). "אז אני אלך ואעשה MRI באופן פרטי. אבל המומה שביקרתי אצלו כבר קבע שאני זקוקה לצריבה על סמך סי.טי. מה זה אומר שהמומחה לא פועל כראוי שאני צריכה להחליף מומחה. איפה אני יכולה למצוא רופאים שעוסקים גם באיבחון וגם בניתוחים מסוג זה מבלי שאחכה שלושה חודשיים. אני סובלת מאד בכל יום שעובר כמה למעולה משבעה חודשי ולא מרגישה שום הקלה" מבקשת את עזרתך בייעוץ איך לפעול.

שירה שלום, איני יודע מה זה אומר על המומחה, ובטוח שאין זה מתפקידי להגיב, אבל- לפי הנחיות היצרן, לא עושים צריבה על סמך ממצאים ב CT. זו המציאות, עשי מה שאת מבינה.... עצם ההגדרה שבשאלתך( רופאים שעוסקים באבחון וגם בניתוחים) מעידה, עם כל הכבוד , על חוסר הבנה בסיסי. עליך למצוא מנתח עמוד שדרה הגון, שיהיה לך אמפטיה ואמון במה שהוא מציע לך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה