שאלה לגבי סקוליוזיס לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

23/09/2023 | 11:47 | מאת: שירה

היי אני בת 31 ובגיל 15 עברתי ניתוח בגב עקב עקמת של 45 מעלות. הוכנסו לי פלטינות בצד העליון של שכמה ימין בכדי לעצור את התקדמות העקמת וכדי לתקן מה שניתן. האם קיים טיפול/משהו שניתן לעשות שלא כולל ניתוח או משהו פולשני בכדי לשפר את העקמת (בעיקר מבחינה אסתטית) למרות שכבר עברתי ניתוח ושעברו כל כך הרבה שנים מאז? האם גם לאחר ביצוע ניתוח יש סיכוי שהעקמת מחמירה עם השנים? אשמח לתשובה. תודה

אין פתרון אחר מניתוח

23/09/2023 | 16:22 | מאת: שירה

האם זה בכלל אפשרי לנתח בגיל כזה? הבנתי שבגילאים מאוחרים לא מנתחים

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה