כאבע צוואר עם הטבה לאחר פיזיו

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

22/08/2023 | 15:54 | מאת: מרקול

שלום רב, היו לי כאבי צוואר מצד ימין במשך כ 3 שבועות עם הטבה לאחר טיפול פיזיו. אתמול עשיתי צילום בכל מקרה על מנת לוודא שאין בעיה אחרת. הטכנאי שאל אותי האם קבלתי מכה חזק, תעונה או נפילה, כי לא ברור לו חתיכה קטנה כמו עצם בצילום באזור חוליה C6 (סימנתי בצילום). בפענוח רופא כלל לא התייחס לזה , למעט שינויים בין C4 ל-C5 שיש לי כבר מעל 10 שנים. תור לאורטופד רחוק בגלל חופשים. אשמח להתייחסות על מה מדובר באזור חוליה C6-C7 , מה שמסומן בצילום. קצת מודאג האם זה חלק מהעצם? או משהו אחר? https://i.postimg.cc/G2WyP6Pb/image.jpg תודה רבה

אם הרופא לא התיחס, ככל הנראה שגם לך אין מה להתיחס

22/08/2023 | 19:16 | מאת: מרקול

שאלה נוספת אם אפשר , האם מותר להמשיך להתאמן בחדר כושר אם כאבי צוואר פחתו משמעותית. תודה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה