פינוח סיטי עמוד שידרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

08/02/2023 | 09:55 | מאת: אילן

שלום רציתי לדעת מה אומרים הדברים האלה 1. בקע מרכזי סוב ארטיקולרי ופורמינלי גס מצד ימין גורם להיצרות מתונה של התעלה הספינלאלית ולהיצרות הפורמינה הנאורלית הימנית c-5/c-6 2. בקע מרכזי ופרא מדיאני מצד ימין גורם להיצרות קלה של התעלה הספינלאלית והיצרות קלה של הפורמינה הנאורלית הימינית c-6/c7 3.עקב ארטיפקטים אין לדון בבלטי דיסק עד כמה שניתן לדון קוטר תקין של התעלה הספינאלית הגרמית ושל הנקבים הנאוראליים הגרמיים c7/d1 הלורדוסיס הצווארי הפיזיולוגי תקין גופי החוליות שמורים על גבוהם לא הודגם ממצא החשוד לשבר אשמח לתשובה תודה

לא ניתן לצערי לבצע

08/02/2023 | 11:39 | מאת: אילן

לא הבנתי את התשובה אתה לא יכול לומר לי מה המשמעות של זה ואם כן אז למה רושמים ככה או לא יכול להגיד לי את הפינוח גם אורטופד לא אמר לי כלום ושלח אותי למומחה עמוד שידרה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה