בקעי דיסק בעמש?צ

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

08/12/2011 | 18:57 | מאת: קובי

ד?ר מרום, בmri גילו לי שני בקעים בחוליות צוואריות תוך שהם מצרים את השק הטכיאלי ואת הרצס הימני. אבקש לדעת האם כאשר ישנה היצרות של תעלת השדרה, ואף סימנים למיאלופתיה, מצב זה מחייב ניתוח או שישנה חלופה אחרת שאינה ניתוחית. כמו כן, אינני סובל מהגבלת תנועה, אלא בכאבים ביד ימין ומעט נימול. בנוסף, רציתי לדעת האם כירופרקטיקה היא מומלצת להקלה על כאב ?

קובי שלום, איני יכול להשיב על שאלותיך הטובות, מבלי לבדוק אותך ואת ההדמיה שלך. רק כך עושים רפואה טובה....

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה