שאלה בקשר לניתוח תיקון עקמת

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

25/01/2023 | 19:30 | מאת: בדוי

שלום ד"ר. יש לי קיפוזיס וגם סקוליאוזיס. אני בן 32. הם לא בדרגה חמורה שמחייבת ניתוח. אבל. אני בחור צעיר ולא רוצה לסבול כל החיים מכאבים בגב העליון. נסיתי מדרסים ושחייה הכל קשקוש שלא עוזר בכלום. אני רוצה לעבור ניתוח. לפחות לתיקון קיפוזיס סקוליאוזיס אני יכול לחיות איתו. הבנתי שהניתוחים של היום יותר קלים וביום הבא כבר משתחררים מהבית חולים. אני שלם עם ההחלטה שלי ב 100% מה עלי לעשות ומי יכול לעזור לי?

תזדקק להערכה של מנתח עמוד שדרה. בגיל כזה נדיר אם בכלל, שעושים ניתוחים מסוג שהזכרת.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה