כאב בעמוד שדרה תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

17/01/2023 | 10:08 | מאת: חן

אני בת 64 וכבר כחודש וחצי סובלת מכאבי גב בעמוד השדרה התחתון עם קרינה מועטה לצד ימין ,גם מוגבלת בכיפוף עקב זה.סובלת מדלקת פרקים פסוריאטית בכף היד ומטופלת במטרוטקסט.נשלחתי לצלון עמוד שדרה מותני סקראלי ואלו התוצאות: אין תמט חוליות,אסטופורוזיס קל,עקמת קמורה שמאלה,שינויים ניוונים ספונדילוטיים בינוניים,הצרות רווח בין חוליות L5-S1.מה אומרות התוצאות,האם חמור ומה הטיפול?פשוט התור שלי לאורתופד רחוק קצת ואשמל לחוות דעת. תודה

חוות דעת ניתנת לאחר בדיקה בלבד

17/01/2023 | 21:22 | מאת: אופיר 1

ערב טוב נימולים בגב עליון וזרוע שמאל אין בעיה בעת התכופפות ממה יכול לנבוע?

אין חוות דעת ללא בדיקה קלינית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה