לא קשור לניתוחי עמוד שדרה אבל אנסה, מדובר ברגלים רוצה יעוץ מה אפשר לעשות...

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

10/01/2023 | 23:07 | מאת: אסף

האמת אני כבר מיואש אז ככה לפני 4 חודשים התחילו לי שרפות וקפיצות שרירים ברגלים, בשריר התאומים,, שלחו אותי לבדיקה EMG ויצא תקין עשיתי עוד בדיקה פרטית והכול תקין, בדיקות דם תקין, עשיתי ct צווארי ומצאו בלטים בחוליות 6-7c , ואז עם הזמן התחילו לי חולשות עדינות בכף רגל הירדמות תאומים ועלה לברך, התחושת שרפה וקפיצות קטנות של שרירים, זה בא והולך לפעמים מרגיש חזק לפעמים חלש, גם יש תחושה של קוצר נשימה.. בקיצור אני כבר ביאוש גדול לא יודע מה לחשוב לאיזה בדיקות אתה ממליץ לי לעשות מרגיש תקוע בדרך ללא מוצא מיאש ממש תודה על התשובה

באמת לא קשור. בהצלחה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה