פלט דיסק בגב תחתון-

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

24/11/2022 | 05:06 | מאת: סול

היי אני בת 32- רו"ח ורקדנית. ב2021 התגלה לי פלט דיסק בגב תחתון שמאז אני עם כאבים למדי פעם. לא באופן קבוע. רציתי לשאול עקב פלט הדיסק שהתגלה; 1. האם כשארצה להיכנס להיריון תהיה לי? עקב פלט הדיסק 2. והאם יחייבו אותי ללידה קיסרית? עקב פלט הדיסק אודה למענה ממך.

24/11/2022 | 05:09 | מאת: סול

היי אני בת 32- רו"ח ורקדנית. ב2021 התגלה לי פלט דיסק בגב תחתון שמאז אני עם כאבים למדי פעם. לא באופן קבוע. רציתי לשאול עקב פלט הדיסק שהתגלה; ****1. האם כשארצה להיכנס להיריון תהיה לי בעיה? עקב פלט הדיסק 2. והאם יחייבו אותי ללידה קיסרית? עקב פלט הדיסק אודה למענה ממך.

תזדקקי להערכה טרם

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה