פיענוח CT גב תחתון - תוכן זהה לכולם?!

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

11/11/2022 | 23:37 | מאת: שרי

ד"ר נכבד, לאחר עיון בשאלות פיענוח CT גב תחתון בפורום, תמוה להיווכח שמומחי רדיולוגיה אבחנתית עושים שימוש "העתק והדבק" ממצאים מובנים במערכת הרפואית! תוכן הממצאים זהה לחלוטין! ספק ממצאי "פיענוח אישי" של הנבדק/ת...?! רק השמות והתאריכים משתנים... נדהמתי לגלות בפורום עותק/ים של ממצאי הבדיקה שלי! ספק פוענח לפי CT שעברתי... מטיל ספק ומעורר דאגה! בברכה, שרה

לא שאלה שניתן להשיב

12/11/2022 | 20:34 | מאת: שרי

שלום. חמור ביותר❗ נחשפתי לתופעה שכיחה בעליל, ציטוט "ממצאים רפואיים" במכתב/י שחרור רפואה דחופה כיו"ב פיענוח בדיקות. נוגע לא נוגע לפורום עמוד שדרה בניהלך, אין להתעלם מהעובדה שחוות דעתך לכל שאלה בפורום, תלויה בממצאי צילום ו/או CT עמוד שדרה שמציג החולה, עד המלצה לניתוח! שמור לי ואשמור לך... שכפול "ממצאים"

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה