כאבים בצוואר וכתפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

05/08/2022 | 13:59 | מאת: איציק

בן 53 בריא סובל מזה כשבועיים שלוש מכאבים בצוואר וכתפיים , קשיון בצוואר ללא הגבלה ותחושה של כאב בעורף עצמו כולל כתפיים..עוסק בשיפוצים פיזית.גולש גלים..ומתאמן בחדר כושר.. עשיתי סי טי ולא ממש מבין את התוצאות ..מה דעתך תודה.:

05/08/2022 | 13:59 | מאת: איציק

: הבוגה לש יפוג תוילוחה רומש. המגדוה תורציה הלק לש םיחוורמה םייתילוחןיבה הבוגמ C4-C7. םיזיז םיינווינ םיימדק םינטק הבוגמ C3-C7 םיירוחאו םינטק הבוגמ C4-C7 םייוניש םייטורטרא קרפמב וטנלטאה-ילטנד. םיבקנה םיילרואנה ומגדוה םירצומ ךרואל עש" יראווצה. םייוניש םייטורטרא םיקרפמב םילטצפה וקנואהו-םילרבטרו ךרואל עש" יראווצ. הטילב תירוחא הלק לש סוחסה ילקסידה הבוגב C2-C3, C4-C5, C5-C6. ןיא תודע סיזונטסל תילניפס ראשב םיהבגה לש עש" יראווצ.

לא

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה