תוצאות mri +Emg עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

04/08/2022 | 18:24 | מאת: דודו

שלום , אני בת 33 , עקב 3 שנים של כאבי צוואר , שכמה ימין , כאב כפות ידיים וחולשה , רדימות באצבעות , ניסיתי כל הטיפולים השמרניים וכלום לא עזר לצערי, נשלחתי לבדיקות : Mri עמוד שדרה צווארי : יישור לורדוזיס צווארי בימני התייבשות דיסקים בכל המרווחים בלט דיסק אחורי ושמאלי c4-c5 מלווה באסטואפיטים , לחץ קל על השק הדורלי ,וגורם להיצרות פורמינלית קלה משמאל. בלט דיסק אחורי c5-c6 , מלווה באסטואפיטים , לחץ קל על השק הדורלי . תוצאות Emg : יד ימין מראה על סימני דינברציה בשריר triceps מימין ,לסיכום:: מתונה מתאימה לבעיה שורשית c6-c8 . מה הממצאים שיש לי אומרים ?? האם אצטרך לניתוח עמוד שדרה צווארי אחרי על הטיפול השמרני הכושל ?? תודה

לא ניתן להשיב על שאלה מסוג כזה ללא בדיקה קלינית ומעבר על ההדמיה.

07/08/2022 | 00:44 | מאת: דודו

אבל מה התוצאות אומרות ואכן מה הטיפול ??

אין תשובה. צריך בדיקה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה