דלקת מקשחת של עמוד השדרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

07/11/2011 | 10:41 | מאת: טובי

לאחר אין סוף רופאים בדיקות צילומים, וכו' הגעתי לראומטולוג שאבחן שבעייתי היא דלקת מקשחת של עמוד השדרה. מקבלת זריקות יומירה ומשלבת פיזיותרפיה. הבעייה היא עם עמוד שדרה צווארי שם טווח התנועה מוגבל מאוד עם כיפוף קדימה. הרבה מאוד זמן אני מוגבלת בתנועות הצוואר דבר שמקשה על התנהלות יומיומית. האם ניתוח יכול לשפר מצב זה? נאמר לי שזה מצב בלתי הפיך. מה דעתך? אשמח לתגובה

טובי שלום, אינך מצפה לקבל תשובה רצינית על החלטה לנתח במידע בן 4 שורות באינטרנט.......

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה