תוצאות צילום רנטגן

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

02/11/2011 | 07:17 | מאת: ירון

שלום רב, הנני סובל מכאבי צוואר מזה תקופה ארוכה, בצילום שנערך לאחרונה, עלו הממצאים הבאים: AP-LAT צ. ע"ש צווארי ================== עמדה סבירה של החוליות. בגובה C4-5 זיזים אחוריים קלים. םרט לכך, החוליות במבנה תקין. היצרות אחורית קלה של המרווח C5-6 ו- C6-7. פרט לכך, המרווחים הבין-חוליתיים שמורים. אשמח לקבלת הסברים ומשמעויות. תודה!

ירון שלום, הממצאים תואמים שינויים ניוונים, פרט לכך צריך לראות את הצילום.

03/11/2011 | 09:32 | מאת: ירון

אני בן 31, האם הממצאים האלו סבירים? לא מדובר במקרה לאחר חבלה/תאונה ואני סובל מהצוואר כבר מספר שנים. יש משהו לעשות עם זה?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה