הקרנה מגב תחתון לרגל ועזרה בהבנת תוצאות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

20/04/2022 | 14:31 | מאת: ל

שלום רב אשמח לעזרה בהבנת תוצאות הmri L1 il2. ב.פ L2 עד l4 ללא פריצת דיסק שורשים חופשיים פסטות שמורות L4 l5 בלט אנולוס מתון משיק לשק, לחץ מתון על השורש החוצה את הנקב הימני, שורש חוצה נקב שמאלי חופשי, תמונה 7 במשקולים אקסיאלים,שורשים בחלל תעלה חופשיים,פסטות שמורות. L5s1 ב.מ.פ סיכום:רושם לאפקט רדיקולרי ימניl4 l5 לפני 4 וחצי חודשים סובבתי את הגוף כבלימה לנפילה, כאילו נתפס החלק הימני והקרין לרגל , עד צליעה... הצליעה חלפה ויחסית אני מרגישה בסדר, רק הכאב לא ממש הפסיק למרות משככים שקיבלתי אשמח לדעת מה התוצאות אומרות תודה רבה מראש

שלום רב, לא ניתן לתת פתרון ללא בדגיקת האדם עם ההדמיה. הפורום לא מחליף פגישה עם רופא

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה