נימולים בכף רגל שמאל אזור הזרת

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

12/04/2022 | 12:26 | מאת: עדי

שלום בן 47 מזה כמה שנים סובל מכאבי גב תחתון לפני חודשיים התחיל לי כאב בגב והמשיך עם הקרנה לרגל כלל נימול . נכון להיום נשאר לי בעיקר הנימול בכף הרגל שמאל זרת והצד החיצוני. מה עושים איך מפסיקים את הנימול זה משגע אותי ולא נותן לי שקט. בדיקת MRI: א עדות לתמטים , תזוזות או שינויים הרסניים בחוליות. מנח לורדוטי שמור. ללא עדות למסות פרה או פרא ורטברליות. החוט באות, סיומת ועובי תקינים. עקמת קמורת ימינה. שינוים ספונדילוארטרוטיים במפרקים הפצטליים בגובה S1-L3. בהסתכלות ספציפית על המרווחים הדיסקלים: L2-L1- בגדר הנורמה. L3-L2 -בגדר הנורמה. L4-L3 -בגדר הנורמה. L5-L4 -בלט דיסק דיפוזי קל. S1-L5 -בלט דיסק דיפוזי עם בקע דיסקי פרא-מדיאני משמאל, הגורם ללחץ על קדמת השק הדוראלי, על מוצא של העצבים ההיקפיים של S1 יותר משמאל ומשיק לחלק אקסטרה פורמינלי של עצבים ההיקפיים של L5. היצרות של תעלת השדרה ורצס לטרלי שמאלי. סימני מגרציה קרניאלית של בקע. איך מפסיקים את הנימול

לא ניתן להשיב ללא בדיקה

13/04/2022 | 08:24 | מאת: עדי

בוקר טוב, ביקרתי אצל האורתופד שאמר לי שהמצב סביר ולהגיע בעוד חודשיים לביקורת. מה ניתן לעשות בקשר לנימולים כי זה בד"ר כלל הפרעה לעצב או לחץ ? אני הולך לפיזיותרפיה,האם זה יכול להעלים את הנימולים או רק התערבות ניתוחית? בברכה

קובעים פגישה אצל מנתח עמ"ש

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה