כאבים חזקים כרוניים בעמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

22/09/2021 | 12:55 | מאת: יאיר

שלום אני בגיל 65.ב MRI נמצא: 1. אוסטאופיטים קדמיים גדולים בגבהים C3-C4, C5-C6 עם לחץ על ההיפופרינקס והושט. 2. דיסק אוסטאופיט C3-C4 עם בקע מרכזי ללא לחץ על הקורד ,והיפרטרופיה פצטלית ואונקו-ורטברלית עם היצרות פורמינלית בינונית משמאל. בחצי שנה אחרונה עברתי הזרקת סטרואידים, פיזיותרפיה ופילטיס מכשירים, ולא הפחיתו את הכאבים. מה הטיפול שיוכל לפתור בעיה שלי?

שלום, שאלה זו חורגת ממטרת הפורום. יש להתיעץ פרטנית עם מנתח עמ"ש

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה