כאב גב תחתון אחרי מאמץ של הליכה עם קב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

09/09/2021 | 02:52 | מאת: גילי

היי, אני בת 20 סובלת משברי דחיסה בברך ונקע בקרסול, אני משתמשת בקב אחד עקב פגיעה ביד שמאל שלי, ככה שאני נשענת מאוד על צד ימין שלי, השבוע הלכתי מרחק גדול מאוד עם הקב, ונהיו לי כאבי גב מאוד מאוד חזקים, בגב התחתון, כאב שלא מרפה, לא יכולה לשכב, לשבת הרבה, האם זה קרה נראה לך בגלל המאמץ? אם כן בטווח של כמה זמן זה יכול לעבור? יש לציין שאני סובלת מאוסטאופורוזיס, האם יש קשר לדבר? אשמח לתשובה מהירה, כואב לי מאוד!!!!

09/09/2021 | 02:54 | מאת: גילי

יוצא לי המון קנאקים, מכל תזוזה, הם כואבים, וכאילו מתפוצצים לי בגב...

סביר מאוד שכן

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה