תוצאות C.T צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

23/10/2011 | 08:42 | מאת: חנה

ד"ר ליאור מרום שלום רב, אני בת 56 סובלת מדלקות פרקים כמה שנים. לפני כחודש וחצי נתפס לי הצוואר שהכאב מתחיל כשאני מתעוררת ועד למשך כל היום,יש לי תחושת כאב איומה בצוואר וכל מה שניסיתי לא עוזר לי. פניתי לרופאה וזו שלחה אותי לבדיקה C.T צווארי. אשמח אם תוכל לפענח לי את תוצאות הבדיקה כי עלי לפגוש את הרופאה רק בעוד שבוע ואני סובלת כאבים עזים שלא נותנים לי מרגוע ואני כ"כ מודאגת. להלן תוצאות הבדיקה: בגובה C1-C2 : מיבנה תקין של קשת האטלס. עמדה תקינה של הנדס. רצועה רוחבית שמורה. רוחב התעלה ותוכנה תקינים. בגובה C2-C3- מבנה גרמי תקין. רוחב תקין של תעלת השידרה והפורמינות. אין עדות לבלט דיסק. בגובה C3-C4: מבנה גרמי תקין. רוחב תקין של תעלת השידרה והפורמינות. אין עדות לבלט דיסק. בגובה C4-C5: היצרות קלה של המרווח. בלט גרמי קל לימין. לחץ קל על מוצא השורש מימין. בגובה C5-C6: היצרות המרווח. בלט גרמי לאחור ולימין עם לחץ קל על השק ומוצא השורשים,יותר מימין. בגובה C6-C7: היצרות המרווח. בלט גרמי לאחור ולימין עם לחץ קל על השק ומוצא השורשים,יותר מימין. הבנתי ששלושת הסעיפים האחרונים אינם תקינים,ואמח לדעת מה אופן הטיפול . תודה ובברכה, חנה.

חנה שלום, ראשית, אינני ממליץ על טיפול במסגרת אינטרנט כל עוד לא ראיתי ובדקתי את המטופל. המצאים בבדיקה אינם מעידים על תחלואה כלשהיא

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה