כאבים בגב תחתון עם הקרנה לרגל ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

14/08/2021 | 12:00 | מאת: סיגלית

מפברואר כאבים בהליכה, עמידה ממושכת, אני בת 72, בריאה ופעילה. CT עמ"ש מותני, נעשה בחודש מאי. הלכתי למומחה בנושא שהמליץ על ניתוח. בהמלצה כתב שבct רואים רטרוליסתזיס +ניוון דיסקלי+ בקע ימני 3-4L. כרגע יש לי הפניה ל mri , ועוד צילום עמ"ש בכיפוף ויישור. אני מאוד חוששת מניתוח, ומנסה לעשות כל מיני טיפולים שמרניים, אבל עד כה ללא הצלחה. האם יש לך איזו המלצה?

שלום, הפורום לא מחליף יעוץ רפואי ולכן אין לצפות להמלצה מבלי שנבדקת. בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה