כאבי גב תחתון , קשיים בפעולת הקימה מישיבה ממושכת לקימה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

30/03/2021 | 09:53 | מאת: נסרין

אני בת 44 אחרי 4 לידות חולת fmf עם עודף משקל עובדת שעות ארוכות ורובם בישיבה ממושכת לאחרונה יש לי כאב עז התחיל יותר אחרי החיסון השני לקורונה לא יודעת אם יש קשר, מה ניתן לעשות? אני חברת קופ ח מאוחדת, איך ניתן להגיע אליך דר מרום? נסרין אבו אלנעאג

שלום נסרין, ככל הנראה לחיסון אין כל השפעה על התלונות, לעודף משקל- השפעה ברורה. בכדי שתגיעי לביקור יש לתאם מול המזכירות : 6764* , יש להגיע עם CT או MRI עדכני !

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה