ניתוח כריתת דיסק וקיבוע ע. שדרה מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

10/02/2021 | 10:55 | מאת: לונה

שלום רב. אני בת 68 ומזה שנים סובלת מכאבי גב נסבלים. מזה שנתיים כאבים שגברו עם כאבים לכל אורך רגל שמאל. ברשותי צילומים ct mri וכו'. היצרויוצ, 3 בלטים ובקע בדיסק מותני... מזה שנה כאבים קשים בעצם הזנב והיישבנים עד כדי אי יכולת לשבת. כיום סובלת גם בשכיבה. מביקור אצל מספר רופאים רק אחד הציעה לי ניתוח כריתת דיסק + קיבוע ע. שדרה מותני. כמו כן, הבנתי שמדובר בהחלמה ארוכה וקשה. שאלתי: האם יש סיכון בניתוח שכזה והאם ישפר לי את איכות החיים? אשמח לקבל את תגובתך בנדון. תודה מראש

שלום רב, זה הגיל שבבו קיימת הפתולוגיה הזו. במידה ואת מעונינת יש לקבוע פגישה על מנת לדון בפירוט מה צריך לבצע.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה