כאבים בגב תחתון והקרנה כואבת לרגל שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

22/01/2021 | 22:50 | מאת: חני

שלום אני עברתי בדיקת סיטי לגב מותני בגלל כאבים שנמשכו יותר מחודש עם הקרנה לרגל שמאל וכאב שמעיר משינה אני גם אחרי שבר ביד שהחלים אבל היד ממש חלשה ולא יכולה לתפקד איתה באופן מלא לכן אני יותר עובדת בשמלאית שהיא לא הדומננטית ולוקח ממני הרבה לסיים כל פעולה תוך עמידה הרבה זמן ,האם זו גם הסיבה למה שיצא לה בסיטי . אשמח להבסיר לי בקשה מא התוצאה אומרת וממה זה נגרם .. שאני בדרך כלל לא מתלוננת על כאבי גב ממצאים: הגובה של גופי החוליות שמור. המרווחים הבינחולייתיים שמורים. זיזים ניוונים קדמיים וצדדיים בינוניים לאורך ע"ש מותני. אין עדות לסטנוזיס ספינלית. הנקבים הנאורליים הודגמו ללא היצרויות. שינויים ארטרוטים קלים במפרקים הפצטאלים בגובה S1-L5, 5-L4. המפרקים הסקרואיליאקלים הודגמו שמורים. מוקד התגרמות נפרד בחלק העליון של גוף חוליה L4. בקעים דיסקלים לטרלים משני הצדדים בינוניים בגובה 4-L3, 3-L2. בליטה אחורית בינונית של הסחוס הדיסקלי בגובה 5-L4. בקע דיסקלי מרכזי קטן בגובה .S1-L5

מטרת הפורום אינה יעוץ פרטני על בדיקות. יש לפנות ליעוץ פורמלי אצל מנתח עמוד שדרה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה