שאלות הבהרה בהמשך לבדיקתך

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

16/09/2011 | 13:00 | מאת: אבי חסון

ד"ר מרום שלום, 1. הייתי אצלך השבוע(נגד מחיל הים),והחלטתך שאני זקוק לניתוח עקב הפריצה הגדולה,וקריסת כף הרגל. 2. נקבע ניתוח לתחילת חודש הבא. 3. שאלותיי הם: האם מותר לי ללכת על הרגל, אני עדיין עובד,יחסית בפעילות משרדית אך יש עדיין תנועה לבסיס,ובתוכו? אני מבצע פעילות שחיה,האם זה מותר? מתואם לי גם פיזיותרפיה, האם לבצע? אשמח לתשובותיך והבהרות נוספות באם נדרש לקראת ביצוע הניתוח! אבי חסון

אבי שלום, 1) אין שום הגבלה לדרוך על הרגל. אין בעיה עם שחיה. אם פיזיוטרפיה מקלה עליך- אין שום בעיה שתמשיך בכך. בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה