בעיית פיצת דיסק גב תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

02/09/2011 | 20:02 | מאת: אבי חסון

ד"ר מרום שלום, 1. אני בן 42,איש קבע בחיל הים, סובל מזה מספר שנים מכאבי גב תחתון עקב פריצות בחוליות L4-5,בחצי שנה האחרונה חלה הדרדרות בכאבים כולל הקרנה לרגל ימין. 2. בהמלצת חברים ביצעתי הזרקה אפידורלית אצל ד"ר סטפן בן שושן,לפני כחודשיים, מאז לא חל שיפור אלא הידרדרות . רגל ימין רדומה וכאבי גב בחלק התחתון. 3. כרגע משתמש בכדורי ליריקה ללא שיפור. 4. ביקשתי מרופא היחידה להגיע שוב לרופא מומחה, ובהמלצת אחותי שעבה אצלך ניתוח (רויטל חסון) קיבלתי הפנייה לרמב"ם וביקשתי ספציפית אותך. 5. הבעיה היא שנתנו לי תור לנובמבר, מבקש להיפגש איתך בהקדם לצורך קבלת החלטה האם לעבור ניתוח או שלא.חשוב לי לצורך עבודתי בצבא לשפר את יכולת העמידה שלי. תודה, אבי חסון 057-8102186

אבי שלום, צר לי על העיכוב בתורים, אך זה המצב לאחר שביתות למיניהם. נסה לבקש מזימון התורים ברמב"ם שישימו את שמך ב STAND BY , היות ויש ביטולים והזזות כל הזמן. אשמח לראותך וליעץ.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה