כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

09/08/2011 | 15:01 | מאת: עדי

שלום, אחותי בת 20 סובלת מזה מספר חודשים מכאבי גב תחתון בכל תנוחה שהיא. כל הבדיקות שעברה תקינות (CT, מיפוי עצמות..) אך הכאב בלתי נסבל. בנוסף, לעיתים לאחר עמידה ממושכת הברכיים שלה מתנפחות - לא ברור האם יש קשר שאלתי היא אילו בדיקות נוספות כדאי לבצע, לא ייתכן כזה כאב ואין שום ממצא.. תודה

עדי שלום, עדיף היה שאחותך בעצמה היתה פונה ישירות לקבלת עצה, ברור שהפורום לא יכול לספק תשובות "יד שניה", ואינו מחליף בדיקת רופא- שעל פי זה ממליצים על סוג בדיקה רלוונטי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה