שאלה לד"ר מרום

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

01/08/2011 | 11:06 | מאת: ציפי

שלום לך יש לי בקע דיסק בL5S1 על בסיס רחב שלוחץ על מוצא עצב S1 האם במצב זה צריבת דיסק יכולה לעזור לי ? האם יש סוגי צריבות שונות שמעתי על שאיבת דיסק של גיבשטיין הבנתי שיש חדישות יותר האם תוכל לפרט מעט? תודה על הסבלנות

ציפי שלום, ההחלטה על התאמה לצריבה נעשית על סמך בדיקת MRI בלבד. אזדקק לראות בעצמי את ההדמיה כיום אין "שאיבת דיסק" היות וטכניקה זו כשלה. גם גיבשטיין מבצע צריבת דיסק. קיימות טכניקות נוספות כיום, שדרך הפעולה שלהם מעט שונה אולם הם לא הוכחו כיותר יעילות מהצריבה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה