החלשות ונוקשות שרירי הצוואר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

27/07/2011 | 13:28 | מאת: מיכל

שלום לך ד"ר מרום. התייעצתי איתך לא מזמן בנוגע לפריצות דיסק צוואריות בחוליות c4567 .במשך כ 8 שבועות היה כרוך לצווארי צווארון ספוגי ע"פ בקשת פיזוטרפיסטית , בימים האחרונים הורתי אותו למספר רב של שעות ואפילו ליום שלם. אני מרגישה נוקשות וכאבים בצוואר, חוסר יציבות , כבדות בכתפיים . האם יתכן ששרירי הצוואר נחלשו? מה ניתןלעשות? אודה לעזרתך תודה מיכל

מיכל שלום, בודאי שיש החלשות שרירי צוואר לאחר קיבוע. מומלץ מאוד לקבל טיפול פיזיוטרפי לשחזור טווחי התנועה- בהקדם.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה