ניתוח ע"ש צואריC5-6

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

20/07/2011 | 12:53 | מאת: דנה

לפני כחודש עברתי ניתוח צווארי C5-6 בהצלחה למרות זאת לפני כשבוע התחלתי לחוש שוב את אותם כאבים שהיו לפני הנתוח כמו: יד כואבת וכבדה , כאבים מהצוואר עד לקצה האצבעות ביד השמאלית ותחושה של דקירות ושריפה באזור של הצוואר עצמו האם יכול לקרות דבר כזה , מה עושים? אודה לתשובתך , תודה

20/07/2011 | 21:31 | מאת: מיכל

שלום דנה. אשמח לשאול אותך מספר שאלות בנוגע לניתוח שעברת מכיוון שאני עם פריצות דיסק בע"ש צווארי ובהתלבטויות תודה,מיכל

20/07/2011 | 23:52 | מאת: דנה

אשמח לענות לשאלותייך בטל. 052-5906657

הסמנים הם של יתכן פריצת דיסק חוזרת שיכולה לקרות ב5-15 אחוז מהמקרים. ממליץ להתיעץ בהקדם שוב עם המנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה