MRI ע"ש מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

15/07/2011 | 13:55 | מאת: עידן

שלום, אבא שלי עבר לפני כחודש וחצי ניתוח קיבוע L5 עד L2 עקב אוסטאומיאליטיס ומאז קיבל 2 אנטיביוטיקות דרך הוריד עד לפני כמה ימים. ב-MRI שביצע לפני מ"ס ימים כתוב: באזור הלמינקטומיה מודגמת קולקציה נוזלית גדולה מהבצקת הניתוחית אשר איננה גורמת ללחץ על השק הדוראלי. בהשוואה לבדיקה הקודמת נראה שקיימת פחות האדרה של החוליות. אין עדות לרקמה אפידורלית מואדרת. אין עדות ללחץ משמעותי על השק הדוראלי. חוט השדרה בסיומת תקינה. לפי הבנתי, התוצאות די מעודדות? אין יותר זיהום? מה ניתן לעשות לגבי הקולקציה הנוזלית? היא חולפת לבד? אשמח אם תעזרו לי בפענוח. תודה רבה, עידן

16/07/2011 | 22:26 | מאת: לרמרם

עידן שלום, אנני יודע מה מעודד בהמצאות קולקציה (מורסה)... ממליץ לך לדבר עם המנתח לשמוע מה הוא חשב לעשות...

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה